УПИС 2022/2023

Добро дошли!

depositphotos_176972056-stock-illustration-friends-students-classes.jpg

Драги осмаци, будући средњошколци и поштовани родитељи,

С обзиром на то да се приближио крај школске године, сигурно сте размишљали коју школу бисте желели да упишете. Уколико нисте сигурни у ваш избор или још нисте одлучили, ми смо ту да вам помогнемо!

Срдачно и са осмехом,  желимо вам добродошлицу у нашу школу, школу која ће вам поред квалитетног знања, пружити љубав, другарство и пријатељство за цео живот. Наши професори ће са стрпљењем и пажњом уложити у ваше образовање сав свој рад и труд и тиме обезбедити сигуран квалитет вашег образовања, које ће вам користити како у школи, тако и на даљим студијама и свакодневном животу.

Ова средња школа ће вам, такође, пружити  много лепих доживљаја и обезбедити прегршт дивних успомена. Имаћете прилику да посетите немачку школу Berufskollege Geldern des Kreises Kleve која са нашом школом има партнерске односе од 2009. године. Међурегионална  сарадња се огледа кроз сталне посете бројним економским школама из других градова. Ученици се могу дружити и размењивати знања и искуства са ученицима који се баве сличним наукама.

Пружиће вам могућност учешћа на разним националним и интернационалним такмичењима, праксу у најпознатијим предузећима, посете разним образовним сајмовима, као што су: Сајам књига, Сајам образовања, Сајам туризма и угоститељства. Поред тога, ту су и посете важним државним институцијама, попут Народне банке Србије, Скупштине Србије, Народног музеја, разних позоришта…

Сва та искуства и тренуци јесу оно по чему се средња школа памти. Кажу да је период средње школе најлепши период живота. Ми смо ту да тај период живота у нашој школи, вама учинимо најлепшим.

Економско-трговачка школа “Књаз Милош”:

  • пружиће ти одличне услове за образовање и васпитање у безбедном окружењу

  • пружиће ти одличне услове за образовање и васпитање у безбедном окружењу

  • даће ти могућност да те уче квалитетни наставници примењујући нове наставне методе и савремена наставна средства

  • пружиће ти могућност да стекнеш знања, вештине и социјалнe компетенције које одговарају савременим потребама

  • даће ти могућност да постанеш компетентан радник који може одмах да се укључи у рад и допринесе развоју компаније, локалне заједнице и друштва уопште

  • оспособиће те да након завршеног школовања код нас можеш одмах почети са радом или отићи на студије

 

Образовни профили за школску 2022/23. годину

 

Даљи наставак школовања

Ученици који заврше четворогодишње образовне профиле, могу да се запосле или упишу на академске и струковне студије:

  • друштвене (економски, правни, филолошки…),

  • природно-математичке (математика, географија…),

  • техничке (ФОН, саобраћајни, машински…),

  • факултете уметности и друге.