top of page
Writer's pictureetsgm

Сајам виртуелних предузећа

Дана 9. маја 2024. године, група ученика другог и трећег разреда ЕТШ „Књаз Милош“, у пратњи наставника економске групе предмета, Јелене Милојевић, Горице Димитријевић, Александре Црногорац и Јасмине Вујичић, посетила је Сајам виртуелних предузећа у Економској школи, у Пироту.


10. Сајам виртуелних предузећа, који је трајао од 8. до 10. маја, окупио је ученике и наставнике из 28 градова Србије и Бугарске, чиме је догађај попримио међународни карактер.

Сајам је организовала Економска школа из Пирота, захваљујући подршци локалне самоуправе града Пирота, као и Заједнице економских, правно биротехничких, трговинских и угоститељских школа Србије.

На сајму су се налазили штандови виртуелних предузећа економских школа из различитих градова, где су посетиоци имали прилике да се упознају са креативним идејама и иновативним пројектима, које су ученици датих школа и представили. Ове године, наши ученици су били у улози посматрача, са циљем упознавања самог сајамског пословања, како би следеће године могли да се такмиче.



4 views0 comments

コメント


bottom of page