top of page
Writer's pictureetsgm

ДАН ШКОЛЕ

Економско-трговачка школа „Књаз Милош“ је скромном прославом обележила Дан школе (1. јун) и, самим тим, 34 године свог постојања. У оквиру текуће 2023/2024. године, школа броји укупно 15 одељења, односно 359 ученика, који се образују у два подручја рада и пет образовних профила.

Скупу ученика и наставника се, у уводном делу програма, обратила директорка ЕТШ „Књаз Милош“, Катарина Недељковић, при чему је честитала Дан школе и одржала говор у коме се осврнула на све успехе које је школа постигла у актуелној школској години, као и на планове за наредну.

Након директорке, професорка енглеског језика, др Јована Срећковић, представила је друго издање Летописа школе, чија је сврха да, на годишњем нивоу, забележи све активности школе, као и реализацију образовно-васпитног рада. Летопис су заједно урадили Секција за маркетинг школе и односе с јавношћу и сам Тим за односе с јавношћу, на чијем челу се налази наставница, Снежана Касаповић Рашић. Ново издање Летописа доступно је на интернет страници школе (www.etsgm.edu.rs).

После одржаних говора, уследио је пригодан програм, који су припремиле наставница српског језика, Биљана Ђорђевић, и наставница француског језика, Наталија Николић, са својим ученицима. Музички део програма су, својим умећем, употпунили ученици Техничке школе ,,Јован Жујовић", којима се захваљујемо на подршци.



1 view0 comments

Comments


bottom of page