top of page

Презентација на тему ,,Студијско путовање ученика трећег разреда ЕТШ ,,Књаз Милош”

Ивана Добричић и Ива Васовић, учеснице студијског путовања и чланице секције за маркетинг школе, уз подршку координаторке путовања и вође секције, Снежане Касаповић Рашић, имале су прилику да своја искуства са студијског путовања (реализовано у Мађарској, крајем марта месеца 2024. године) поделе са наставницима и ученицима ЕТШ ,,Књаз Милош”.

У холу школе, приказана је презентација на тему ,,Студијско путовање ученика трећег разреда ЕТШ ,,Књаз Милош”", и то у два термина. У уторак, 18. јуна, публику је чинила група наставника, међу којима су биле и остале три координаторке студијског путовања, као и ученици другог разреда, да би у четвртак, 20. јуна, публика била група наставника и ученика трећег разреда ЕТШ ,,Књаз Милош”.

Након презентације, током које су присутни могли да се упознају са националном културом Мађарске, уследила је дискусија на разноврсне теме из области економије, историје и кулинарства, у којој су учествовали, како учесници размене, тако и остали присутни.8 views0 comments

Comments


bottom of page