top of page
Writer's pictureetsgm

СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА

ЕТШ ,,Књаз Милош” је, у уторак, 18. јуна 2024. године, организовала свечану доделу диплома за своју тридесет четврту генерацију матураната. Школовање је завршило укупно 86 ученика, док је за ђака генерације проглашена ученица Тамара Пантелић, образовни профил економски техничар.

На самом почетку, матурантима се обратила директорка ЕТШ ,,Књаз Милош", Катарина Недељковић, која им је прво честитала успешан завршетак средње школе, а затим и поручила да увек треба да буду упорни и истрајни, јер само тако ће успети да савладају све препреке и нађу прави пут у животу.

Након тога, чланица Ученичког парламента, Анастасија Радоњић (економски техничар) се, у име целе генерације, захвалила директорки, разредним старешинама, предметним наставницима, као и осталим запосленима, на константном пружању подршке и показивању разумевања, као и грађењу заједничких успомена које ће матуранти понети са собом.

Свечаној додели диплома присуствовао је и некадашњи ђак генерације ЕТШ ,,Књаз Милош", а сада успешан предузетник, Мирослав Маринковић, који је, у знак захвалности Економској школи која му је утемељила животни пут, одлучио да, са по двадесет хиљада динара, награди најуспешније ученике наше школе (на републичким такмичењима из математике и области економије, као и ђака генерације).

Програм је организовао Ученички парламент ЕТШ ,,Књаз Милош”, који воде наставнице економске групе предмета, Јасмина Вујичић и Драгана Брковић, заједно са наставницом француског језика, Наталијом Николић, која је била задужена за музички део програма.



23 views0 comments

Comments


bottom of page